+31 (0)6 81 64 16 29
Slide background

Tee time in Wales. Hoe wilt u graag uw golftip hebben? Uitdagend en gezellig? Ongedwongen spelen in de ware geest van het spel op de groene greens? Dan bent u in Wales aan het juiste adres.

Wales is een nog een verborgen pareltje als het gaat om een gezellige golftrip.  De memorabele Ryder Cup op Celtic Manor Resort in 2010 gaf Wales de status en aanzien die het verdiende maar dat is slechts een onderdeel van het golfverhaal. In 2014 wordt het Senior Open Championship op de klassieke linksbaan van Royal Porthcawl gespeeld. De eerste major van Wales waarbij ze een ​​aantal van de grootste namen uit de golfwereld mogen verwelkomen.

Kom en ontdek Wales met meer dan 200 prachtige golfbanen in een landschap van zeldzame schoonheid en verscheidenheid. Hier vindt u enkele van de beste golfbanen ter wereld allemaal verborgen in een land dat slechts 60 mijl breed en 170 mijl lang is. Geniet van de vriendelijke gastvrijheid van de Welsh, het lekkere eten en de gezellige pubs.

 Wales: “golf as golf should be!”

 

Op dit moment zijn we druk bezig om voor u mooie golfarrangementen naar Wales samen te stellen.

Houd onze site in de gaten en bekijk eens de onderstaande video en foto’s om een indruk te krijgen wat u kunt verwachten.