+31 (0)6 81 64 16 29
Slide background

Schotland is “The home of Golf”

Met meer dan 550 golfbanen is het begrijpelijk dat golfers over de hele wereld naar Schotland afreizen om te golfen. Aan de West- en Oostkust vind je de meest spectaculaire linksgolfbanen die je maar kunt voorstellen. Illustere banen vol geschiedenis en traditie zoals St. Andrews, Carnoustie, Gleneagles, Turnberry, Troon, Prestwick, etc. Maar ook verborgen pareltjes zijn er talrijk en samen met de vriendelijke gastvrijheid van de Schotten staan ze garant voor een geweldige belevenis.

Er is geen betere golfbestemming dan Schotland. De Schotse Hooglanden vormen het decor van een ongelofelijk landschap. Donkere pubs zijn het episch centrum van gezellig samenzijn na een rondje golf. Historische gebouwen huisvesten de meest nostalgische hotels en B&B’s waar aan het knapperend haardvuur een goed glas whisky gedronken wordt.

Wilt u met eigen vervoer of een privé-chauffeur? Zalmvissen, kleiduivenschieten of whisky proeven? Een ruige four-wheel drive tour maken of oude kastelen bezoeken? Of alleen maar golfen?

De mogelijkheden voor een golftrip zijn enorm. Daarom hebben we enkele voorbeelden voor u op onze site gezet. Laat ons weten wat u graag wilt en wij stellen voor u een prachtige Schotse golfreis samen.

Onze Schotse golf arrangementen