+31 (0)6 81 64 16 29
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Penha Longa Resort *****

Op slechts 25 minuten rijden van het romantische Lissabon ligt het luxueuze Penha Longa Resort van Ritz Carlton.

Het ligt verscholen in het Sintra natuurpark. Het majestueuze hotel ligt slechts enkele minuten rijden van de sfeervolle plaatsen als Cascais en Estoril. Hier vindt u er geweldige restaurants en is het zomers gezellig druk.

Penha-Longa-Resort-website-slide-foto-015Het Penha Longa resort biedt alles voor de verwende golfreiziger. Het biedt veel faciliteiten en heeft een uitstekende service. Naast de 194 mooi ingerichte kamers, waaronder enkele prachtige suites, zijn er 5 uitstekende restaurants met diverse keukens, waaronder Arola van de gelijknamige sterrenkok. Verder zijn er diverse bars, is er een mooie wijnkelder, binnen- en buitenzwembaden, tennis- en squashbanen en is er een hotelkiosk.

Er is ook een Six Senses Spa (1500 m²) waar u in een serene rust kunt genieten van de vele exclusieve ontspannende behandelingen.

Midden tussen historische monumenten en fleurige tuinen vindt u een 27-holes Trent Jones golfbaan.
 De Atlantic course van Penha Longa behoort tot de Europese top en ligt aan de voet van het Sintra gebergte. Een geweldige golfbaan die u niet snel zal gaan vervelen terwijl u veelal zicht heeft op de Atlantische Oceaan. Ook beschikt Penha Longa nog over een volwaardige 9-holes par-35 Monastery course. Niet zomaar een kleine baan!

Ontdek de gastvrijheid en luxe van dit geweldige resort. Alle ingrediënten zijn hier aanwezig voor een fantastische verzorgde golfvakantie.

Onze arrangementen

Een impressie