+31 (0)6 81 64 16 29
Slide background
Slide background
Slide background
...to create a spectacular panorama slideshow!
Slide background
Slide background
...to create a spectacular panorama slideshow!

MacDonald Rusack Hotel St. Andrews 

Het Rusacks Hotel in St Andrews is een must-visit bestemming; het heeft de ultieme Schotse setting voor koninklijke romantiek vanwege haar uitgestrekte strand, de kathedraal, het aquarium, het Stanza poëziefestival en de vele pubs, winkels en boetieks

Oh, en hadden we al gezegd golf? Rusacks Hotel ligt op een sand wedge van de 18e hole van de wereld beroemde Old Course.

Dit statige en typische Schotste hotel biedt gastvrijheid vergezeld met luxe en comfort. Vanaf hier kunt u de Old Course in al haar glorie bewonderen en wellicht spelen. Maar niet getreurd als dat niet lukt. Er zijn talloze prachtige en uitdagende golfbanen waar u wel terecht kunt.

De bekroonde Rocca Bar & Grill serveert heerlijke eten en drinken tegen een achtergrond van ’s werelds oudste golfbaan. Prachtig uitzicht op zee en de St. Andrews ‘ West Sands , vereeuwigd in de Oscar – winnende film Chariots of Fire . Ongetwijfeld Schotland grootste golfhotel, ze hebben zelfs een speciale Golf Concierge zodat je niets mist .

MacDonald Rusack Hotel St. Andrews is een ideale uitvalsbasis voor een echte Schotse golfbelevenis.

Hotelkamers  & Faciliteiten

Met uitzicht op de Old Course en de historische stad van St Andrews bieden de kamers een heerlijk en comfortabel onderkomen voor uw golfvakantie. De kamers zijn klassiek en ademenen een sportieve  elegante sfeer uit op basis van het thema golf natuurlijk.

De Classic Rooms zijn eigentijds met historische elementen en de Executive kamers bieden uitzicht over de 17de hole van The Old Course. De prachtige Feature Kamers beiden een geweldig uitzicht op de 18e hole. De Suites en Junior Suites bieden een nog hoger niveau van luxe en privacy samen met uitzicht op de 18e hole en St Andrews ‘beroemde West Sands.

Wine & Dine

Bij Rusacks zijn ze serieus over eten dus alles wat u hoeft te doen is genieten. De bekroonde restaurateur Adrian Pieraccini voert het scepter over het nieuw restaurant; Rocca Bar & Grill. Vanaf uw tafel heeft u een panoramisch uitzicht over de 18e hole van The Old Course richting het “West Sands” strand.

The One Under is een gezellige 19e hole binnen put afstand van de 18de hole van de wereldberoemde Old Course. Geniet van een lunch of afternoon tea in de onlangs gerenoveerde R Bar of bezoek de Austen Gallery waar golflegendes zijn vereeuwigd door  de kunstenaar Joseph Austin.

Leuke pubs en gezellige restaurants zijn er in st. Andrews in overvloed. Vanuit het Rusacks Hotel wandelt u er zo naar toe.

 

Onze arrangementen

Een impressie