+31 (0)6 81 64 16 29
Slide background

Ludovic & Els, The Golf Travellers.

Met meer dan 30 jaar golf- en reiservaring creëren wij golfreizen op maat voor de individuele reiziger en groepen. Wij garanderen onze klanten een uitmuntende service met persoonlijke betrokkenheid en een bijzonder golfreisaanbod.

Golfreizen voor golfers die kiezen voor comfort, kwaliteit en service. Onze bestemmingen zijn naar Engeland, Schotland, Wales, Ierland, UAE en Zuid-Afrika. Desgewenst creëren wij voor u een golfreis naar elke bestemming of evenement in de wereld.

“Travel Design” voor de individuele reiziger, corporate event, incentive en voor groepen. Wij garanderen onze klanten een uitmuntende service in combinatie met persoonlijke betrokkenheid en een bijzonder golfreis. Stijlvolle hotels, charmante B&B’s, zorgvuldig geselecteerde golfaccommodaties, culinaire verwondering en culturele verbazing. Ook verzorgen wij arrangementen en bijzondere momenten tijdens The Ryder Cup, The Open, The USPGA, The Solheim Cup, DP World of de The Masters.

Wij bieden flexibele reisdata, de mogelijkheid tot privé transfers, gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen, de mooiste locaties en toegang tot de mooiste en meest bijzondere golfbanen ter wereld. Heeft u een andere bestemming in gedachten? Vraag het ons gerust. Op onze website treft u verschillende voorbeeld arrangementen aan om inspiratie op te doen. Vertel ons wat u zoekt en wat u belangrijk vind. Dan stellen wij de door u gewenste reis samen. Waarom genoegen nemen met een standaard reis? Als geen ander weten we hoe belangrijk uw golfreis is. Dus regelen we alles, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten.

The Golf Traveller is aangesloten bij IAGTO en IATA.

“Come and be The Golf Traveller”