+31 (0)6 81 64 16 29

The Open 2021 op The Old Course in St. Andrews

In 2021 wordt op “The Old Course” van St. Andrews de 150ste editie van The Open gespeeld.

Een uniek gebeurtenis in de historie van de golfsport waar iedere golfer naar uitkijkt en deel van wil uitmaken. Van 11 t/m 18 juni zullen de beste spelers van de wereld een gooi doen naar de eeuwige roem die het winnen van de “Claret Jug”met zich mee brengt. Het ziet ernaar uit dat de toegangskaarten zeer snel uitverkocht zullen zijn. The Golf Traveller is momenteel bezig om arrangementen samen te stellen.

Meld je nu aan!
Wil je erbij zijn in bij dit geweldige event in “The Home of Golf”? Laat het ons dan snel weten via ….

Persbericht 

Marking a true celebration of golf’s oldest Championship and its historic ties to St Andrews, the occasion will be the 30th time that The Open has been played over the world-renowned Old Course where a number of the greatest names in the history of golf have lifted the famous Claret Jug and crowned the Champion Golfer of the Year.
The R&A Chief Executive, Martin Slumbers said, “The Open holds a very special place in the hearts of golf and sports fans around the world. The Championship enjoys a historic and celebrated relationship with the Old Course in St Andrews and we are excited to be marking the occasion of the 150th Championship at the home of golf in 2021.”
Golf’s most international major championship was last played in St Andrews in 2015 when Zach Johnson defied difficult weather conditions to defeat Marc Leishman and 2010 Champion Golfer of the Year Louis Oosthuizen in a four-hole play-off to land his second major title.
The Chief Executive of St Andrews Links Trust, Euan Loudon, said “It is always special when The Open returns to the Old Course and I am sure that excitement, both here in St Andrews and around the world, will build in anticipation of this special occasion.
“Almost every great champion in the game has played on our famous Links and we look forward to welcoming the next generation of golfing greats for The 150th Open.”
The Old Course first hosted The Open in 1873 when the 13th Championship was played over an 18-hole course for the first time and was won by Tom Kidd.
Since then, the historic links has witnessed some of golf’s most notable players go on to become Champion Golfer of the Year including JH Taylor, James Braid, Bobby Jones, Peter Thomson, Bobby Locke, Jack Nicklaus, Seve Ballesteros, Sir Nick Faldo and Tiger Woods.
— einde persbericht —