+31 (0)6 81 64 16 29

Troon managed golf voor Fairmont St Andrews

Kennedy Wilson Europe Real Estate PLC, eigenaar van Fairmont St Andrews, het vijf-sterren luxe resort gelegen aan de ‘Home of Golf’, heeft Troon® uitgekozen om het management te gaan voeren over het beheer, ontwikkeling en marketing van haar zijn golf activiteiten.

Troon® heeft met deze opdracht weer een pareltje aan haar ketting van wereldberoemde golfbanen geregen waarover zij het management voeren. Op dit moment zwaaien zij de scepter over een collectie van 43 toonaangevende high end golfbanen over de hele wereld.

Met Troon® hebben we een geweldige partner binnen gehaald die het golf niveau en de belevenis van Fairmont St Andrews over de gehele linie zal verhogen en intensiveren. De Kittocks en The Torrance banen zullen profiteren van de Troon’s allesomvattende-kennis voor onovertroffen golfbaan onderhoud, aldus de GM van Kennedy Wilson Europe Real Estate PLC

“Troon Golf heeft altijd een sterke relatie met Schotse golfers en we zijn zeer verheugd om Fairmont St Andrews te verwelkomen in onze internationale golfbanen familie, en onze wereldwijde portfolio”, aldus Dana Garmany oprichter en CEO van Troon. “St Andrews is een spectaculaire streek en rijk aan “golf” erfgoed.

Bruce Glasco, Chief Operating Officer, Managing Director, Troon International Operations vervolgde: “We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met de golf en hotel teams en verder te bouwen op de solide basis die er is gelegd sinds de opening. Fairmont St Andrews voegt zich bij een mooie collectie van Troon-faciliteiten in het Verenigd Koninkrijk zoals Golf Club Prince’s, The Grove en Centurion Club.

Plaats een reactie

*