+31 (0)6 81 64 16 29

Le Golf National, nummer 1 golfbaan van Frankrijk

Op 12 februari 2015 is “Albatros” van Le Golf National uitgeroepen tot de nummer 1 golfbaan van Frankrijk.

Deze prachtig bekroonde baan is de gastheer en het decor van de Ryder Cup in 2018.

“Het hele team is trots en vereerd met deze grootste benoeming”, aldus Paul Armitage, General Manager van Le Golf National. De Albatros course word door de duizend golffans geroemd om zijn uitzonderlijk ontwerp en zijn “dramatische risk-reward opzet”. De enorme toewijding waarmee het intensieve onderhoud van deze baan gepleegd wordt maakt het een waardig gastheer voor vele prestigieuze toornooien.

De Golf National is de permanente thuisbasis van de Franse Open sinds 1991 en staat op de  64e plaats in de wereld en 6e in Top 100 op het Europese vasteland golfbanen van de World Golf. Deze nieuwe onderscheiding versterkt de positie van Le Golf National als een must play baan op het Europese continent.

The Golf Traveller onderhoud goede contacten met le Golf National en kan daardoor voor u interessante golfarrangement hiernaar toe samenstellen.

Plaats een reactie

*