+31 (0)6 81 64 16 29

Dublin East Coast, Europese Golf Bestemming van 2015

De Dublin East Coast Golf Alliance is benoemd tot de Europese Golf Bestemming van 2015 tijdens in de jaarlijkse golf-industrie “Oscars”, de IAGTO Awards.

Meer dan 540 golf tour operators uit 62 landen, alle leden van de International Association of Golf Tour Operators (IAGTO) stemden Dublin East Coast tot European Golf Bestemming van het Jaar in de 2015. Deze jaarlijkse Award is een erkenning van golf bestemmingen en golf resorts in termen van de belevenis die zij geven aan de golfereiziger en de professionaliteit waarmee de bestemming en de lokale industrie samenwerken met golf touroperators.

Deze prestigieuze prijs is uitgereikt de directeur, Aine Mangan, van de Dublin East Coast Golf Alliance Director tijdens de IAGTO Awards Gala Dinner in Lago di Comomeer in Italië op de laatste avond van de International Golf Travel Market.

“Het is een grote eer om deze award te krijgen en het is een prachtige erkenning voor de regio van ’s werelds toonaangevende golf touroperators”, zei Mangan. “Dublin East Coast is de thuisbasis van enkele van de mooiste park- en links golfbanen ter wereld. Wij blijven ons inzetten om voor een geweldige golf ervaring en warm welkom te zorgen aan onze bezoekers in Ierland. ”

Wilt u ook eens golfen in Ierland? Vraag het The Golf Traveller

Plaats een reactie

*