+31 (0)6 81 64 16 29
Reis periode: 04 apr 2018 - 06 apr 2018
Locatie: Augusta, Georgia, USA
Prijs: vanaf € 3.795,= pp.*
Reserveer nu!

Masters 22

The Masters 2018 

 

Tournament Rounds | donderdag & vrijdag

“Hier worden helden gemaakt en voor eeuwig in steen gehouwen”

Er is geen toernooi zo besproken als The Masters. Kwetsbare egos lopen hier op de klippen en de baan straft slechte slagen genadeloos af. Geen golfbaan zo exclusief als de Augusta National. Onze arrangementen naar The Masters 2018 is een unieke gelegenheid voor u om dit grootse evenement van dichtbij mee te maken.

“a once in a lifetime moment”

Kaarten voor de Masters 2018 zijn schaars en zeer gewild. Individuele toegangskaarten zijn niet te verkrijgen. Ook hotel accommodatie is snel volgeboekt. Wij werken daarom samen met onze Amerikaanse partner die “Exclusive licensed distributor of The Masters Travel Packages” is. Hierdoor kunnen wij u een aantal verschillende arrangementen naar The Masters 2018 aanbieden.

Dit arrangementen kan, als u dat wenst, verlengd en/of aangevuld worden met golf. Hiervoor hebben we verschillende mogelijkheden.

 

 

Dit arrangement is inclusief:

 

  • 2 nachten op basis van B&B
  • check-in woensdag 4 april 2018
  • check-out vrijdag 6 april 2018
  • toegangskaarten voor donderdag 5 april 2018 en vrijdag 6 april 2018
  • incl. transfers van/naar The Masters 2018 en uw hotel als u in Augusta verblijft

 

 

Hotel
prijs per persoon
Marriot, Columbia, SC
€3.795,=
Best VALUE, Augusta
€3.997,=
Country Inn, Augusta
€4.124,=
Staybridge Suites, Augusta
€4.345,=
*De prijzen zijn per persoon gebaseerd op 2 personen per kamer.

 

Zelf ook golfen?

Natuurlijk kunt u uw bezoek aan The Masters 2016 uitbreiden door zelf te golfen. Hiervoor zijn er twee opties mogelijk.

Optie 1: Golfbanan in de buurt van Augusta:

Golfbaan
Greenfee
Website golfbaan
Jones Creek
$350,=
River Club
$325,=
Mt. Vintage
$275
West Lake
$450
Champions Retreat
$600,=
Palmetto
$275
Reserve Club
$275

De prijzen zijn per persoon en gebaseerd op flights van 4 personen. De prijzen zijn gebaseerd op de tarieven van april 2017 en kunnen ten tijde van uw boeking gewijzigd zijn door de betreffende golfclub.

De prijzen zijn inclusief greenfee voor 18 holes, buggy, driving range ballen en locale belastingen. Prijzen exclusief vervoer.

Op basis van uw wensen kunnen wij informeren welke starttijden er beschikbaar zijn. Ook kunnen wij uw vervoer van/naar de golfclub voor u organiseren.

 

Optie 2: Buiten de regio golfen

Er zijn zeer veel mooie en uitdagende golfbestemming in de US. U kunt dus voorafgaand of aansluitend op uw Masters bezoek ook enkele dagen een andere bestemming aandoen.

Als u een bijvoorbeeld een vlucht naar Charleston neemt dan bent u op 40 km. afstand van het Kiawah Resort en 160 km. van Myrtle Beach. Twee geweldige golfbestemmingen waar u rustig kunt genieten van de mooiste golfbanen zonder de drukte van Augusta. Vanuit Charleston bent u 2 1/2 uur in Augusta.

Wij maken graag voor u een passend voorstel.

 

 

Vluchten

The Golf Traveller werkt samen met gerenommeerde consolidators. Daardoor kunnen wij gebruik maken van gunstige contractvoorwaarden met veel luchtvaartmaatschappijen. Zij kunnen voor onze klanten rechtstreeks in in hun systemen boeken en tickets uitdraaien. Snel, efficient en vaak tegen gunstigere voorwaarden dan als u het zelf zou doen.

Amsterdam – Atlanta Hartsfield/Jackson International Airport is de beste verbinding. Deze vlucht is rechtstreeks en duurt ca. 10 uur. De terugvlucht is ca. 9 uur. Vanaf de luchthaven is het ongeveer 2 uur rijden naar Augusta. Een ticket Economy class kost op dit moment ( April 2017 ca. €1.050,=)

Colombia, SC Metropolitan Airport – CAE is als bestemming ook mogelijk. U moet dan wel overstappen zoals bijvoorbeeld in Atlanta. Hierdoor duurt de heenvlucht ca.13 uur en de terugvlucht ca. 12 uur. Vanaf de luchthaven is het ongeveer 1 uur rijden naar Augusta. Een ticket Economy class kost op dit moment ( April 2017 ca. €850,=)

Afhankelijk van uw arrangement en reisvoorkeur kunnen wij u een gericht voorstel doen.

 

 

Huurauto | transfers

Aan u de keus of u gebruik wilt maken van een huurauto of liever gereden wordt. Wij kunnen het voor u regelen.

Als u in een hotel in Augusta verblijft zijn de transfers van / naar The Masters 2018 bij de arrangement prijs inbegrepen. verblijft u in Columbia dan zijn de transfers naar The Masters 2017 niet inbegrepen.