+31 (0)6 81 64 16 29
Reis periode: 01 jul 2016 - 31 dec 2016
Locatie: Ayrshire, Scottland
Prijs: € 1.100,= pp.*
Reserveer nu!

Speel op Turnberry Aisla, Prestwick & Royal Troon

2 nachten | 3 greenfees

lux1109ls-95766-Sunset golf on the AilsaTreedt in de voetsporen van de golf legende’s en speel op de drie mooiste en meest iconische links golfbanen van Ayrshire; Turnberry Ailsa, Royal Troon en Prestwick. U verblijft 2 nachten in een luxieuze Turnberry Hotel.

Prestwick Golf Club (1851) is de geboorteplaats van het fameuze Britsch Open. Hier werd het eerste Open Championship gespeeld in 1860. Prestwick heeft de eer gehad om gastheer te zijn van de eerste 12 Opens gevolgd met nog eens 12 over de jaren die volgden. Zonder enige twijfel is dit de baan met de meeste Opens op haar naam.

Royal Troon Old course (1878) was 8 keer gastheer van The Open en zal in 2016 wederom de grootste spelers ter wereld verwelkomen voor het dit meest prestigieuze toernooi. Royal Troon is zonder enige twijfel een echte klassieker die je een keer gespeeld moeten hebben.

The Aisla Course (1902) was 4 keer gastheer van The Open. Het was ondermeer de setting van het fameuze duel tussen de titanen Watson en Nicklaus in 1977. Weliswaar de jongste telg uit deze klassieke reeks maar laat u zich niet om de tuin leiden. The Aisla Course is een echte links course van allure.

Het arrangement is inclusief:

  • 2 overnachtingen in een Trump Turnberry Hotel incl. ontbijt
  • 3 dagen autohuur
  • 1 diner
  • 18 holes op Turnberry Ailsa, Royal Troon & Prestwick

 

Accommodatie

 

Website slide 2016 Turnberry Schotland Tussen september 2015 en juni 2016 ondergaat het majestueuze Trump Turnberry hotel een 150 miljoen euro kostende renovatie.

De 149 luxe ingerichte kamers krijgen een perfecte mix van Edwardiaanse traditie en tijdloos design. Het Trump Turnberry hotel is de perfecte setting voor fijnproevers, met een keuze uit unieke eetgelegenheden, waaronder het restaurant “1906”.

Onder leiding van Executive Chef-kok Justin Galea, biedt het klassieke gerechten met een moderne twist en een unieke Chef’s Table ervaring. Er is een elegante Grand Tea Lounge  Ailsa Bar & Lounge, Duel in the Sun bar en het restaurant met uitzicht op de links golfbanen en de zee.

 

 

Prijzen

 

Arrangement
2 personen per kamer
1 persoonskamer
Open Links of Ayshire
vanaf € 1.100,=
vanaf € 1.350,=

* De prijzen zijn per persoon en gebaseerd op 2 personen per kamer, tenzij anders vermeld. De exacte prijs voor dit arrangement is afhankelijk van uw exacte reisdata.

 

Uw arrangement uitbreiden?

 

De mogelijkheden zijn talrijk. Zo kunt u natuurlijk uw verblijf verlengen of een andere bestemming toevoegen. Ook kunnen wij voor u extra greenfees bijboeken op dezelfde of andere golfbanen.

 

Prijzen exclusief

  • vlucht
  • Uw persoonlijke uitgaven zoals brandstof, activiteiten, excursies, entreegelden, buggy of caddie
  • niet genoemde maaltijden
  • reis- en annuleringsverzekering

 

Vluchten

 

The Golf Traveller werkt samen met gerenommeerde consolidators. Daardoor kunnen wij gebruik maken van gunstige contractvoorwaarden met veel luchtvaartmaatschappijen. Zij kunnen voor onze klanten rechtstreeks in in hun systemen boeken en tickets uitdraaien. Snel, efficiënt en vaak tegen gunstigere voorwaarden dan als u het zelf zou doen. Dagelijks vliegen veel gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen van Amsterdam naar Glasgow . Wilt u liever vanaf een andere luchthaven vertrekken dan kan dat natuurlijk ook. Wij zijn u graag van dienst met het boeken van uw vlucht.

 

Foto impressie

 

Turnberry Ailsa

Royal Troon

 

 

 

 

 

 

 

Prestwick Golf Club

Trump Turnberry Resort **