+31 (0)6 81 64 16 29
Locatie: Machrihanish, Argyll Scotland
Prijs: € 505,= pp.*
Reserveer nu!

Machrihanish Dunes Ugadale Hotel

3 nachten | 3 greenfees

The Ugadale Hotel is in zijn oude glorie hersteld en is het middelpunt van het dorp op Machrihanish Dunes. In de hoogtijdagen werd Ugadale regelmatig bezocht door captains of industry met hun families uit Schotland, Europa en de VS.

Het heeft 22 prachtige kamers en suites die de gasten verwennen met een sfeer van ontspannen elegantie en moderne voorzieningen opgeluisterd met historische charme. Wanneer het tijd is om achterover te leunen en te ontspannen, zal het hotel zelfs de meest veeleisende bezoeker behagen met zijn uitnodigend restaurant en bar te behagen. De Kintyre Club, geweldige Serenity Spa met een breed scala aan rustgevende en verkwikkende behandelingen staan garant voor een ontspannen verblijf. Het hotel heeft ook een state-of-the-art fitnesscentrum voor het verbeteren van uw algehele gezondheid, welzijn en uw golfspel.

  • 3 overnachtingen incl. ontbijt
  • 3 greenfees op Machrihanish Dunes
  • 4 dagen huurauto Ford Focus og.

Prijzen

 

De prijs voor deze reis is vanaf € 505,= pp.*.

De exacte prijs is afhankelijk van u gewenste reisperiode, aantal reizigers, valuta koers, mogelijk toeslagen en extra wensen. Wij maken graag een voorstel voor u.

 

* De prijzen zijn per persoon en gebaseerd op 2 personen per kamer. Eenpersoonstoeslag is op aanvraag.

 

Prijzen exclusief

 

  • vervoer
  • uw persoonlijke uitgaven zoals brandstof, activiteiten, excursies, entreegelden, buggy of caddie.
  • niet genoemde maaltijden
  • reis- en annuleringsverzekering

 

Vluchten

The Golf Traveller werkt samen met gerenommeerde consolidators. Daardoor kunnen wij gebruik maken van gunstige contractvoorwaarden met veel luchtvaartmaatschappijen. Zij kunnen voor onze klanten rechtstreeks in in hun systemen boeken en tickets uitdraaien. Snel, efficiënt en vaak tegen gunstigere voorwaarden dan als u het zelf zou doen. Dagelijks vliegen veel gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen van Amsterdam naar Glasgow. Wilt u liever vanaf een andere luchthaven vertrekken dan kan dat natuurlijk ook. Wij zijn u graag van dienst met het boeken van uw vlucht.

Foto impressie

 

Machrihnisch Ugadale Hotel

Machrihanish Dunes Golf Club