+31 (0)6 81 64 16 29
Reis periode: 01 jan 2016 - 01 jan 2017
Locatie: Kaapstad, Zuid Afrika
Prijs: vanaf € 1.499,= pp.*
Reserveer nu!

The Garden Route rondreis

10 nachten | 6 greenfees

Ontdek de gastvrijheid van het bruisende Kaapstad en proef de wereldse wijnen in Stellenbosch, speel op fantastische golfbanen en geniet langs “The Garden Route” van het authentieke Zuid Afrika. Deze rondreis met uw eigen huurauto is de ideale manier om de highlights van de wijn- en tuinroute te ontdekken en op de mooiste banen van het land te spelen.

 • 3 nachten “The Vineyard Hotel” in Kaapstad
 • 2 nachten “Oude Werf Hotel” in Stellenbosch
 • 2 nachten “Arabella Resort Hotel” in Hermanus
 • 3 nachten “Fancourt” in George

 

Programma

Dag 1: naar Kaapstad

Vanaf Schiphol vertrekt u in de ochtend met de KLM  naar Kaapstad waar u ’s avonds aankomt. Daar wordt u door onze vertegenwoordiger opgewacht en naar uw hotel gebracht. Uw huurauto wordt bij uw hotel afgeleverd. Vliegt u liever met een andere luchtvaartmaatschappij of vanaf een andere luchthaven dan regelen wij dat graag voor u.

Dag 2 t/m 4: Kaapstad

Swimming-Pool-2

U verblijft 3 nachten in het prachtige Vineyard Hotel iets ten zuiden van Kaapstad. Vanaf hier kunt u deze wereldstad verder verkennen. Beklim de Tafelberg of bezoek Robben Eiland waar Nelson Mandela jarenlang gevangen zat. Maak een excursie naar een township of bezoek een van de vele musea. Bij de “Waterfront” kunt u naar hartelust winkelen en zijn er vele goede restaurants. Een absolute must is een bezoek aan Kaap de Goede Hoop. Dit unieke natuurreservaat ligt ongeveer 70 km van Kaapstad. Hier komen bij Cape Piont de Atlantische en Indische Oceaan samen en beukt het water woest tegen de rotsen. Wandel naar het uitzichtspunt en geniet van het adembenemende uitzicht. U speelt er op de Clovelly Country Club en De Zalze Golf Club

 

 

Dag 5 en 6: Stellenbosch

ernie-els-winery-1024x768

Via de beroemde “wijnroute” rijdt u door de heuvels naar de sfeervolle wijnstad Stellenbosch. Het lijkt wel of hier de tijd heeft stilgestaan. Prachtige eeuwenoude witte boerderijen, een Oud-Hollands kerkje, mooie lanen en een traditioneel dorpsplein.

Wij hebben voor u een „premium Wine Tasting” op het Ernie Els Wine Estate geregeld. Verken de omgeving en bezoek de karakteristieke plaatsen Paarl en Franschhoek. Bezoek er ook de andere wijnhuizen gebouwd in Kaapse stijl of Kaap-Hollandse architectuur. Geniet van een heerlijke lunch op het terras met een mooi glas wijn.U verblijft 2 nachten in het heerlijke Oude Werf Hotel. U gaat golfen op de bij het hotel gelegen Erinvale Golf Club, een 18-holes Gary Player baan.

 

Dag 7 en 8: Hermanus

Whale-watching-meters-from-Misty-Waves

Vanaf uw hotel rijdt u langs de Indische Oceaan naar Hermanus. Onderweg wordt u verbijsterd door de adembenemende vergezichten en ruige Afrikaanse natuur. Hermanus is de kraamkamer van de walvissen. Hier kunt u de walvismoeders met hun kalveren zien zwemmen (tussen juli en november).

U verblijft in het luxueuze Arabella Hotel & Spa. Een geweldig hotel met een fantastische Spa waar u heerlijk in de watten gelegd wordt. Ook speelt u op bij het hotel gelegen Arabella Golf Club, één van de beste golfbanen van Zuid Afrika.

 

 

Dag 9 t/m 10: De zuidelijke tuinroute 

montague-No-1

Langs de kust rijdt u door de uitgestrekte landerijen richting George naar Fancourt. Doe onderweg Oudtshoorn aan. De hoofdstad van de kleine Karoo wat betekent ‘de plaats van weinig water’ in het Khoi Khoi. Dat – en het feit dat het er meestal vrij warm is – maakt het een uitstekend klimaat voor struisvogels. Het is dan ook niet gek dat Oudtshoorn ook wel de struisvogelhoofdstad van Zuid Afrika wordt genoemd. De Cango Caves zijn universeel erkend als Zuid Afrika’s grootste natuurwonder.

In de Swartberg formatie, dichtbij de beroemde Swartbergpas, bevindt zich een plooi waarin 100 miljoen jaar geleden zich mineralen zijn gaan bundelen tot kristallen.

 

U verblijft 3 nachten op het luxueuze en fameuze Fancourt resort met zijn beroemde 18-holes banen The Links, Montahu en Outinqua. U kunt zich overgeven aan de rust of ontspannen in de mooie spa. Inbegrepen is een Spa-voucher van R 450,= per persoon  maar u mag het ook omruilen tegen een diner voucher van R 250,=.

U gaat spelen op de Montahu en Outinqua golfbanen.

Dag 11: Terugreis of ………….

water-zebra-wallpaper

Dit is de laatste dag van uw rondreis. Uw vlucht vertrekt laat in de avond vanaf Kaapstad. U heeft dus alle tijd om terug te rijden. U kunt ervoor kiezen om vroeg te vertrekken om nog even door Stellenbosch of Kaapstad  te struinen. Wilt u liever niet via Kaapstad terugrijden dan kunnen we voor u een vlucht boeken vanaf Port Elizabeth naar Johannesburg waar u overstapt op uw vlucht naar Amsterdam. Uw huurauto laat u in beide gevallen op de luchthaven achter.

Wilt u nog niet naar huis? Wilt u nog meer zien en beleven in Zuid Afrika? Laat het ons weten en we informeren u graag over de mogelijkheden.

 

 

Uw reis verlengen en of uitbreiden?

De mogelijkheden zijn talrijk. Zo kunt u uw hotel per nacht verlengen of een andere lokatie aan uw reis koppelen. Ook kunnen wij voor u extra greenfees bijboeken op dezelfde of andere golfbanen. Vindt u het leuk om uw reis te combineren met een bezoek aan Kruger Park of een private game reserve? Wij adviseren u graag!

Prijzen

€ 1.750,= pp.* bij een verblijf  van januari t/m april 2016

€ 1.499,= pp.* bij een verblijf van mei t/m augustus 2016

* De prijzen zijn gebaseerd op 2 personen per kamer. Eenpersoonstoeslag is op aanvraag.

Prijzen inclusief

 • 6 greenfees op prachtige golfbanen
 • 10 dagen auto huurcategorie D
 • 1 x diner in het “Gold Restaurant” een traditioneel Zuid Afrikaans restaurant
 • 1 x dinervoucher voor het Arabella Hotel ter waarde van R 150.00 per persoon
 • 1 x Spa-voucher t.w.v. R 450 of een dinervoucher t.w.v. R 250 per persoon op Fancourt

Prijzen exclusief

 • uw vlucht
 • uw persoonlijke uitgaven zoals brandstof, activiteiten, excursies, entreegelden, buggy of caddie.
 • niet genoemde maaltijden
 • reis- en annuleringsverzekering

Vluchten

The Golf Traveller werkt samen met gerenommeerde consolidators. Daardoor kunnen wij gebruik maken van gunstige contractvoorwaarden met veel luchtvaartmaatschappijen. Zij kunnen voor onze klanten rechtstreeks in in hun systemen boeken en tickets uitdraaien. Snel, efficiënt en vaak tegen gunstigere voorwaarden dan als u het zelf zou doen. Dagelijks vliegen veel gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen van Amsterdam naar diverse bestemmingen in Zuid Afrika. Wilt u liever vanaf een andere luchthaven vertrekken dan kan dat natuurlijk ook. Wij zijn u graag van dienst met het boeken van uw vlucht.

 

 

Foto impressie

Swimming-Pool-2

The Vineyard Hotel

Oude-Werf-Front-Entrance-2

Oude Werf Hotel

AHS Reception Lobby

Arabella Hotel & Spa

Fancourt Hotel aerial-view

Fancourt resort

 

 

 

 

 

 

 

Clovelly-Country-Club4

Clovelly Country Club

12th-green-and-views-across-to-13th

Zalze Golf Club

8th-green-towards-Helderberg

Erinvale Golf Club

Arabella-Golf-hole-17

Arabella Golf Club