+31 (0)6 81 64 16 29
Slide background

Golfreizen naar Azië: “het continent der tegenstellingen”

Azië is het continent van de verscheidenheid en schoonheid en is het grootste werelddeel op aarde met een landoppervlakte van 44 miljoen vierkante kilometer. Dat is bijna 30% van ons totale aardoppervlakte. Het herbergt tropische eilanden, ruig berggebied, dampende jungles, en hectische, soms zeer moderne steden. Azië is het continent van duizenden inheemse volkeren en culturen, van koninkrijken, republieken en militaire dictaturen. Azië kent geheimen die waarschijnlijk nooit zullen worden onthuld.

The Golf Traveller heeft voor u prachtige locaties ontdekt waar golf, cultuur en culinair genieten gecombineerd worden zodat u optimaal kunt genieten van de wereldberoemde Aziatische luxe en comfort.

In de komende maand zullen wij op onze site een aantal golfreizen publiceren om u een indruk te geven van de mogelijkheden. De verscheidenheid en schoonheid van Azië is zo groot dat het alleen tot zijn recht komt in een, voor u, op maat gemaakte golfvakantie.

Houd onze site in de gaten en bekijk eens de onderstaande video en foto’s om een indruk te krijgen wat u kunt verwachten.

“Ontrafel de magie van de glimlach”

27 jan 2018 - 09 feb 2018

Golf in Thailand

Golf in Maleisie

Golf in Cambodja

Golf in Vietnam

Cultuur

witte stranden

Landelijk

Schoonheid