+31 (0)6 81 64 16 29
[LayerSliderWP] Slider not found

Events & Tournaments

Een golftoernooi of event van dichtbij beleven?

De Golf Traveller maakt het mogelijk. Elk jaar weten wij de hand te leggen op de veelgevraagde toegangskaarten van ’s werelds grootste golftoernooien en events. Wij organiseren groepsreizen in combinatie met zelf golfen en we creëren maatwerk arrangementen voor diegene die liever alleen gaan of met een eigen groep.

 

“Hier worden helden gemaakt en voor eeuwig in steen gehouwen”

Er is geen toernooi zo besproken als The Masters. Kwetsbare egos lopen hier op de klippen en de baan straft slechte slagen genadeloos af. Geen golfbaan zo exclusief als de Augusta National.

Onze arrangementen naar The Masters 2019 is een unieke gelegenheid voor u om dit grootse evenement van dichtbij mee te maken.

“a once in a lifetime moment”

 

Kaarten voor de Masters 2019 zijn schaars en zeer gewild. Individuele toegangskaarten zijn niet te verkrijgen. Ook hotel accommodatie is snel volgeboekt. Wij werken daarom samen met onze Amerikaanse partner die “Exclusive licensed distributor of The Masters Travel Packages” is. Hierdoor kunnen wij u een aantal verschillende arrangementen naar The Masters 2019 aanbieden.

Medio September zullen wij onze 2019 arrangementen op de website publiceren. Kunt u niet wachten? Stuur ons dan even een mail.

 

Ryder Cup 2018

Van 28 september – 30 september 2018 is Le Golf National in Parijs gastheer van de 42st Ryder Cup.

In 86 jaar is de Ryder Cup uitgegroeid tot het grootste en meest spectaculaire golf evenement ter wereld. Tijdens dit prestigieuze toernooi strijden de beste spelers ter wereld om de meest felbegeerde bokaal uit de golfsport. Deel uitmaken van het Ryder Cup team is het hoogst haalbare voor iedere golfer. Er is geen geld te verdienen alleen maar eeuwige roem!

Kaarten voor de Ryder Cup 2018 zijn schaars en zeer gewild. Individuele toegangskaarten zijn zeer moeilijk te verkrijgen evenals hotelaccommodatie.

Wij werken daarom samen met onze Amerikaanse partner die “Exclusive licensed distributor of The Ryder Cup 2018 Travel Packages” is. Hierdoor kunnen wij u een aantal verschillende arrangementen naar The Ryder Cup 2018 aanbieden. Deze arrangementen kunnen, als u dat wenst, verlengd en/of aangevuld worden met golf. Hiervoor hebben we verschillende mogelijkheden.

Helaas hebben we geen arragementen en/of toegangskaarten meer voor de Ryder Cup 2018.

 

Laat ons weten welk bijzonder moment u wilt meemaken en wij regelen de rest!

Onze arrangementen