+31 (0)6 81 64 16 29

Deloitte Ladies Open 2015

Van 19 juni t/m 21 juni op The International.

Het Deloitte Ladies Open is onderdeel van de Ladies European Tour, het hoogste professionele circuit voor damesgolfers in Europa. In 2014 wordt het toernooi voor de 20e keer op Nederlandse bodem gespeeld. Het prijzengeld is de afgelopen jaren gestegen naar 250.000 euro, waarvan de winnaar 37.500 euro verdient. Deloitte is sinds 2010 partner van het Deloitte Ladies Open en sinds 2011 titelsponsor. Dankzij Deloitte en de partners KLM en ABN AMRO is het toernooi gegroeid tot een van de best georganiseerde toernooien van de Ladies European Tour.

Het Deloitte Ladies Open is meer dan golf kijken alleen. Neem ook een kijkje in de Deloitte Ladies Open Village. In de Village wordt u wegwijs gemaakt op het gebied van golfmateriaal, mode, lifestyle, reizen, vakantiewoningen aan de golfbaan en nog veel meer. Naar mate het toernooi dichterbij komt, verschijnt hier een overzicht van standhouders.

Heeft u net 18 holes meegelopen met uw favoriete speler? Geniet dan na in the Village met een frisse smoothie, een mooi glas wijn in de wijnbar van Mouton Cadet van wijnhuis Baron Philippe de Rothschild en voor een vers getapt biertje kunt u terecht bij de bar van Heineken. Gezonde broodjes of gewoon een frietje? De Food Court in de Village is dé plek voor een tussenstop voor u de baan in gaat.

Zowel beginnende golfers als ervaren spelers kunnen tijdens het Deloitte Ladies Open terecht in De Golf Academie. Op alle drie toernooidagen zijn PGA Holland professionals aanwezig die gratis golflessen verzorgen. Iedereen die zijn swing, chiptechniek of pitches wil verbeteren kan terecht in De Golf Academie voor een les op maat.

Kaarten bestellen en/of meer informatie? Deloitte Ladies Open 2015

The Golf Traveller is er bij dus kom ook en bezoek onze stand. Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek over onze geweldige golfreizen.

Plaats een reactie

*